Автобусът на промяната пристигна в Асеновград. Съпредседателите на Продължаваме промяната Кирил Петков

...
Автобусът на промяната пристигна в Асеновград. Съпредседателите на Продължаваме промяната Кирил Петков
Коментари Харесай

Не държим и няма да настояваме за постове

Автобусът на смяната дойде в Асеновград. Съпредседателите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев по традиция разговаряха с жителите на града. Акцент в диалозите още веднъж бяха проблемите в опазването на здравето, образованието, незаконното строителство и корупцията. 

" Кражбите са най-големия проблем. Голямата задача е в идващите четири години, в случай че можем да създадем това, което направихме за четири месеца, то ние ще успеем да пресечем напълно структурата на корупционните пари.   Въпросът е да имаме силата и 121 депутати. Ние не държим на постове и ще заявим това ясно на съдружните сътрудници. Ще желаеме да седнем на масата и всеки да предложи човек за избран пост. Наричаме го отворен конкурс. Ако има по-добър човек от професор Денков за образованието, няма проблем, дано той стане министър на образованието ", каза пред жителите на Асеновград Кирил Петков.  

" Предвиждаме смяна във финансирането на учебните заведения. Вече би трябвало да се гледа и качеството на образованието, а освен броя възпитаници. Трябва да се акцентира и на извънкласните занимания - танцови школи, спортни действия ", добави от своя страна Асен Василев по една от най-наболелите тематики - образованието. 

Малко преди 13.00 часа Кирил Петков и Асен Василев посетиха Смолян, където също разговаряха с жителите. Хората споделиха, че главните им проблеми са свързани с инфраструктурата - връзките с Гърция и Пловдив. Друг проблем, за който споделиха смоленчани, бе околната среда и рудодобива в района, който преди време е осигурявал доста работни места. " Последните 30 години няма никаква смяна. Само крадат и никой не мисли за хората. Младите избягаха. Разчитаме на вас. Бъдещето е пред вас. Пожелаваме ви триумф ", разясниха жителите. 

" Ние започнахме смяната преди 3-4 месеца. Основното е да се спрат кражбите, с цел да може България в действителност да почне да се развива обикновено ", съобщи Асен Василев. 

" Туризмът има неповторим капацитет в България.   Трябва да популяризираме България в целокупност пред света. Тук имаме всичко - планини, море, просвета, винен туризъм, минерални извори. Всичко би трябвало да бъде обединено в една визия и по този начин да представяме България пред чужденците ", разгласи Кирил Петков.  
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР